AGENDA MANIFESTĂRILOR SOCIETĂȚII ROMÂNE DE CARDIOLOGIE 2020

Puteti descarca agenda manifestarilor 2020 de aici.

Regulament de oferire a girului stiintific

În contextul anunțului făcut de Autoritățile Române privind măsurile impuse împotriva răspândirii coronavirusului (COVID19), și în dorința de a limita impactul răspândirii acestui virus în rândul participanților la evenimentele Societății Române de Cardiologie, vă anunțăm decizia unanima a Biroului de Conducere de sistare a TUTUROR manifestarilor stiintifice ale SRC pana la clarificari ulterioare a situatiei privind infectia cu SARS-CoV-2.

In cazul in care evenimentele vor fi reprogramate, noua data de desfasurare va fi anuntață din timp pe site-ul oficial al SRC (www.cardioportal.ro) și individual pe email tuturor participanților care au facut deja înscrierea/plata online.

Conferinta de Primavara a SRC nu va fi sistata in acest moment, pana la clarificari suplimentare, dar vom cauta solutii alternative de organizare.

Vă mulțumim pentru întelegere!CHIP Romania – Complex Higher-Risk (and Indicated) Patients – 2nd edition

Data eveniment: 30 octombrie 2020 | Locatie eveniment: Hotel Novotel, Bucuresti

30 octombrie 2020, Hotel Novotel, Bucuresti Directori de curs: Dr. Marin Postu, Dr. Dan Deleanu Pentru programul stiintific, dati click aici. Taxe de participare: Medici primari si specialisti – 150 lei Rezidenti – 100 de lei Primii 20 de rezidenti in cardiologie, membri ai SRC care se inscriu la adresa sergiu.titei@mediamed.ro beneficiaza de gratuitate. Va rugam trimiteti atasata dovada de rezidentiat,
Citeste mai mult