Retrospectiva “Avem grija de inima ta”

 A avut loc evenimentul  „Avem grijă de inima ta!”, organizat de Societatea Romana de Cardiologie, cu ocazia împlinirii unui an de la constituirea Forumului Naţional de Prevenţie şi moment cu prilejul căruia va avea loc lansarea Fundaţiei Române a Inimii.

Retrospectiva evenimentului ( click aici )

 

 

 

Societatea Română de Cardiologie are plăcerea să vă anunţe evenimentul  „Avem grijă de inima ta!”, ocazie cu care se împlineşte un an de la constituirea Forumului Naţional de Prevenţie şi moment cu prilejul căruia va avea loc lansarea Fundaţiei Române a Inimii.

 

Pentru a sărbători împreună, avem deosebita plăcere de a vă invita miercuri, 10 februarie, orele 19.00 la Ateneul Român, Bucureşti, la un spectacol de gală semnat Răzvan Mazilu.


La această ceremonie dedicată prevenţiei vor participa preşedinţi ai societăţilor medicale implicate în Forumul Naţional de Prevenţie, reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Ministerului Educaţiei şi Cercetării, ai Colegiului Medicilor. Invitatul special al serii va fi Dl. Michael O’Shea - Preşedinte Irish Heart Foundation.
 

 

Dr. Dan Deleanu
Preşedintele Societăţii Române de Cardiologie

 

R.S.V.P. Societatea Română de Cardiologie
Tel./Fax 021.250.01.00, 021.250.50.86, 021.250.50.87
Email: office@cardioportal.ro, rscardio@rscardio.ro