15 Septembrie 2013

Dragi colegi,

Au trecut mai bine de 20 de ani de la elaborarea statutului actual al societății noastre și desigur, multe sau schimbat în peisajul cardiologiei românești.
Noile realități (și bune și rele!) ale lumii medicale din România impun astăzi o reînoire a „constituției noastre”. Acest proces va permite o mai bună clarificare a obiectivelor noastre strategice, o organizare eficientă și o mai echilibrată reprezentare a zonelor țării în cadrul conducerii organizației.

Am dorit ca procesul de modificare a statutui să fie cât mai transparent și deschis dezbaterii tuturora.
O prima serie de opinii au fost cerute membrilor Board-ului, discutate si aprobate in unanimitate în ședința din 16 mai 2013. Ulterior proiectul astfel revizuit a fost publicat si deschis dezbaterii dumneavoastra in perioada 17 Mai-30 Iulie 2013.
Atasat regăsiti ultima varianta (rezultat al observatiilor juristilor si propunerilor venite din partea dumneavoastra) - varianta ce va fi supusa votului Consiliului de Coducere si ulterior Adunarii Generale.

Vă invit cu insistență să participați  la Adunarea Generala Extraordinara- Vineri, 4 Octombrie 2013, in intervalul orar 15.00-16.00, in Sinaia, Sala Teatru din cadrul Casino Sinaia.
Votul dumneavostră, al tuturora, va definitiva noul statut.

Cu multumiri,
Ioan Mircea Coman

 

 

Proiectul de revizuire a statutului SRC.