30 Mai – 1 Iunie

 

 

 

Avem placerea de a va anunta  incarcarea electronica a programului preliminar al Congresului Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" pe site-ul oficial al evenimentului.

In sectiunea Informatii generale, va invitam sa urmariti mesajul filmat din partea d-lui Acad. Ioanel Sinescu, Rector Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila".

De asemenea, dorim sa va reamintim posibilitatea de participare cu lucrari poster in cadrul Congresului. Rezumatele acestor lucrari vor fi publicate in revista "Life and Medicine".

                                                        Termenul de transmitere: Vineri, 26 aprilie 2013.

Pentru consultarea programului si a informatiilor suplimentare, va invitam sa accesati: www.congresumf.ro

Manifestare acreditata de Colegiul Medicilor din Romania.

 

Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti este una dintre cele mai dinamice si reputate institutii de invatamant superior de profil din Romania. Prin intermediul proiectelor derulate, Universitatea "Carol Davila" continua sa formeze medici de exceptie si cadre didactice valoroase, care activeaza in cele mai renumite clinici si spitale. Construirea unei comunitati academice bazate pe cunoastere, comunicare, deschidere si eficienta constituie emblema nucleului de educatie universitara medicala.

CAZARE

Hotel Ibis                                                                                                                                                    Hotel Marriott