A 20-a conferinta de Aterotromboza

Dragi colegi,

Conferinţele de Aterotromboză au ajuns la un moment aniversar, în acest an se desfașoară cea de-a 20–a întâlnire ştiinţifică cu această tematică.

Concepute ca o expresie a interferenţei între multiple specialități: cardiologie, neurologie, diabet zaharat, medicină internă, medicină de familie…, constatăm în prezent un progres în cunoaşterea şi dezvoltarea aterosclerozei și a aterotrombozei, precum şi o evoluţie favorabilă în abordarea metodologiilor moderne, ce se aplică în practica ştiiinţifică.

Fiecare din cele 19 conferinţe anterioare au contribuit la abordarea ştiinţifică a procesului dinamic al aterogenezei atât din punct de vedere al mecanismelor intime, cât şi, mai ales, din punct de vedere terapeutic. Datele științifice au fost prezentate sub formă de conferințe, prezentări de cazuri, dezbateri și transmisii în direct ale unor proceduri medicale (angioplastii artere carotide, artere coronare, artere renale).

Anul acesta vă invităm să participaţi la acest eveniment în format hibrid: Bucureşti, Hotel Pullman şi online. Pentru această conferință aniversară, toate mulțumirile noastre se îndreaptă către compania Zentiva pentru sprijinirea acestui demers.

Vă mulţumim tuturor pentru participare.
Eduard Apetrei, Bogdan Alexandru Popescu, Cristina Tiu

Detalii importante:

  • Numărul locurilor pentru participare fizica este limitat
  • Toti participantii au access si la varianta online a evenimentului
  • Renuntarea la forma de participare onsite se anunta cu cel putin 15 zile inainte de inceperea evenimentului, accesand formularul de pe site.