A doua întâlnire anuală a Grupului de Lucru Aritmii & ARCA – Actualități în aritmii cardiace

Dragi colegi,

Suntem încântați să vă invităm să participați alături de noi, în perioada 23-24 noiembrie 2023, la cea de-a doua întâlnire anuală a Grupului de Lucru Aritmii & ARCA – Actualități în aritmii cardiace, eveniment organizat de Grupul de Lucru de Aritmii din cadrul Societății Române de Cardiologie.

Locul de desfășurare va fi la Hotelul Timișoara (Str. Mărășești nr. 1-3, Timișoara), iar evenimentul se va desfășura în format exclusiv fizic.

Conform tradiției noastre, vă propunem două zile pline de prezentări într-un format clasic, însoțite de o serie de cazuri practice din domeniul aritmologiei, completate de activități hands-on, bazate exclusiv pe prezența în sală.

Atât la nivel de specialist, cât și de rezident, cursul se adresează în principal medicului cardiolog și internist interesat să facă parte din echipa multidisciplinară ce permite rezolvarea unor pacienți suferind de aritmii cardiace – comune și rare deopotrivă.

Așteptăm cu entuziasm să ne onorați cu prezența dumneavoastră!

Conf. Dr. Ștefan Bogdan
Conf. Dr. Dragoș Cozma

Data: 23-24 noiembrie 2023

Locație: Hotel Timișoara (Str. Mărășești nr. 1-3, Timișoara).
Directori de curs: Conf. Dr. Ștefan Bogdan, Conf. Dr. Dragoș Cozma

Înscrierea se poate realiza completând formularul regăsit mai jos și achitând taxa de participare preliminară în cuantum de:

  • 50 RON – medic primar / medic specialist
  • Gratuit – medic rezident / student / medic pensionar

Plata se poate face:

  • prin card bancar, online, după completarea formularului de înscriere
  • Medicii rezidenți, studenții și medicii pensionari pot realiza înscrierea gratuit, cu încărcarea unei fotografii a carnetului de rezident, acarnetului de student sau a talonului de pensie. Termen limită înscriere: 16 noiembrie 2023.