Alegeri Societatea Romana de Cardiologie 2014

Conform deciziei Board-ului Societatii Romane de Cardiologie, in perioada 3 septembrie – 2 octombrie 2014 vor avea loc – prin vot electronic – alegeri pentru conducerea SRC.

 

Vor fi alesi:

Presedintele Societatii Romane de Cardiologie  (pentru perioada 2017-2020)

Vicepresedintii, Secretarul, Trezorierul

Presedintii Grupurilor de Lucru (fiecare candidat va propune si secretarul GL)

Membrii Consiliului de Conducere (pentru perioada 2014-2017)

 

DOCUMENTE NECESARE

Proiect de intentie

CV

 

DEPUNERE CANDIDATURI

Actele necesare (respectand prevederile art.22.1 din Statutul SRC*) se trimit pe adresa de email office@cardioinfo.ro  pana cel tarziu pe data de 1 iunie 2014 (inclusiv)

 

Comisia de validare va analiza candidaturile depuse; daca ele indeplinesc conditiile mentionate in Statutul SRC (art.22.1) vor fi confirmate si afisate pe  site-urile SRC www.cardioinfo  si www.cardioportal.ro  incepand cu data de 3 iunie 2014.

 

Rezultatele alegerilor vor fi anuntate in data de 3 octombrie 2014 in cadrul Adunarii Generale.

 

* 22.1 Alegerea are loc la 3 ani, se face prin vot electronic, cu securizarea operatiunii asigurate de organisme independente. Se poate vota intr-un interval de 30 de zile, anuntat anterior si care poate fi prelungit prin decizia Consiliului de Conducere in cazul in care nu au votat cel putin 50% din membrii activi

Propunerile legal valabile pentru funcţiile de conducere ale S.R.C. sunt cele facute si confirmate  pină cu cel putin 90 de zile înainte de data la care urmează să se desfășoare Adunarea Generală dedicată alegerilor.

Propunerile pot fi facute de orice membru cu drept de vot; daca au fost acceptate in scris de candidatul propus, ele vor fi afisate  pe site-ul S.R.C.

Preşedintele, Preşedintele care urmează, Vice-preşedinţii, Secretarul si Trezorierul nu pot fi aleşi decât pentru un singur mandat de 3 ani, al funcţiei respective în cadrul activităţii sale la S.R.C. Un membru al SRC nu poate fi decat o singura data presedinte al unui GL, maxim la 2 GL dar nu succesiv.