Boli Cardiace Ereditare – editia a VIII-a – 22-23 martie 2024

 Societatea Română de Cardiologie are deosebita plăcere de a anunţa o nouă ediţie a Cursului anual Boli Cardiace Ereditare! Cea de-a  VIII-a ediţie a evenimentului va avea loc în perioada  22-23 martie 2024, şi se va desfăşura la Hotelul Ramada Parc din Bucureşti. Cursul se adresează medicilor primari, specialişti şi rezidenţi, din specialităţile cardiologie, cardiologie pediatrică, genetică medicală, medicină internă, medicină de familie. Sesiunile ştiinţifice vor fi susţinute de speakeri de renume naţional şi internaţional, cu subiecte de actualitate extrem de interesante.

Cursul Boli Cardiace Ereditare este un eveniment ştiinţific realizat sub egida Societăţii Române de Cardiologie, a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, a Centrului de Expertiză pentru Boli Cardiovasculare Genetice Rare din cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, precum şi a reţelei europene de referinţă GUARD HEART.

Lansăm, pe această cale, către toți colegii invitația de a participa la a VIII-a ediţie a Cursului Boli Cardiace Ereditare, eveniment ştiințific de înaltă ţinută științifică medicală, care va aduce un plus de valoare orizontului profesional al tuturor participanţilor.

Mai multe detalii despre eveniment şi program vor fi în permanenţă actualizate pe https://curs-cardiogenetica.ro/ !

Directori de curs:

Prof. Dr. Ruxandra Jurcuţ
Prof. Dr. Bogdan A. Popescu

Inscrierile s-au incheiat