În contextul anunțului făcut de Autoritățile Române privind măsurile impuse împotriva răspândirii coronavirusului (COVID19), și în dorința de a limita impactul răspândirii acestui virus în rândul participanților la evenimentele Societății Române de Cardiologie, vă anunțăm decizia unanima a Biroului de Conducere de sistare a TUTUROR manifestarilor stiintifice ale SRC pana la clarificari ulterioare a situatiei privind infectia cu SARS-CoV-2.

In cazul in care evenimentele vor fi reprogramate, noua data de desfasurare va fi anuntață din timp pe site-ul oficial al SRC (www.cardioportal.ro) și individual pe email tuturor participanților care au facut deja înscrierea/plata online.

Conferinta de Primavara a SRC nu va fi sistata in acest moment, pana la clarificari suplimentare, dar vom cauta solutii alternative de organizare.

Vă mulțumim pentru întelegere!

Cavități stângi – Update 2020 Corelații anatomo-clinice

  • Organizator: Societatea Română de Cardiologie
  • Data: 20 martie 2020
  • Locație: Hotel Ramanda Parc, Bucuresti
  • Ora: TBA

Societatea Română de Cardiologie vă invită să participați la cursul Cavități Stângi - Update 2020 – Corelații anatomo-clinice, din data de 20 martie 2020, la Hotel Ramada Parc, București.
Directori de curs: Conf. Dr. Ovidiu Chioncel, Prof. Dr. Dragoș Vinereanu

Alte informaţii:

* Taxă de participare

  • Medici rezidenţi – 50 ron
  • Medici specialişti/primari - 50 ron

* Studenții participă gratuit în limita locurilor disponibile (nu se vor asigura materiale de curs, certificate de participare și lunch break, decât în cazul achitării taxei de participare și în limita stocului disponibil

Inscrierea se poate face doar la locatie (plata cash). Va rugam sa va prezentati la eveniment cu jumatate de ora inainte de ora deschiderii.

Parteneri media