În contextul anunțului făcut de Autoritățile Române privind măsurile impuse împotriva răspândirii coronavirusului (COVID19), și în dorința de a limita impactul răspândirii acestui virus în rândul participanților la evenimentele Societății Române de Cardiologie, vă anunțăm decizia unanima a Biroului de Conducere de sistare a TUTUROR manifestarilor stiintifice ale SRC pana la clarificari ulterioare a situatiei privind infectia cu SARS-CoV-2.

In cazul in care evenimentele vor fi reprogramate, noua data de desfasurare va fi anuntață din timp pe site-ul oficial al SRC (www.cardioportal.ro) și individual pe email tuturor participanților care au facut deja înscrierea/plata online.

Conferinta de Primavara a SRC nu va fi sistata in acest moment, pana la clarificari suplimentare, dar vom cauta solutii alternative de organizare.

Vă mulțumim pentru întelegere!

CHIP Romania – Complex Higher-Risk (and Indicated) Patients – 2nd edition

30 octombrie 2020, Hotel Novotel, Bucuresti

Directori de curs: Dr. Marin Postu, Dr. Dan Deleanu

Pentru programul stiintific, dati click aici.

Taxe de participare:

  • Medici primari si specialisti – 150 lei
  • Rezidenti – 100 de lei

Primii 20 de rezidenti in cardiologie, membri ai SRC care se inscriu la adresa sergiu.titei@mediamed.ro beneficiaza de gratuitate. Va rugam trimiteti atasata dovada de rezidentiat, alaturi de specialitate, loc de munca si numar de telefon.

Taxele de participare oferă acces la programul stiintific, pauzele de cafea si de pranz. Taxele se pot achita online prin card sau prin transfer in contul SRC MEDICAL EVENTS SRL, CIF 35208994, CONT – RO83BTRLRONCRT0326010701, BANCA TRANSILVANIA, AGENȚIA COTROCENI - cu mentiunea – PLATA TAXA CHIP ROMANIA 2020

Parteneri media