Complex Arrhythmia Management si Best of Ehra

Societatea Română de Cardiologie are deosebita plăcere de a anunţa organizarea celei de-a VI-a ediţii a Cursului Complex Arrhythmia Management - How to insert into everyday practice the most recent scientific breakthrough!

Manifestarea va avea loc în perioada 20-21 aprilie 2023, în format exclusiv fizic, în Bucureşti - Hotel Ramada, sala Terra.

Evenimentul se adresează medicilor din următoarele specialităţi: cardiologie, medicină internă, dar şi medici din alte specialităţi interesaţi de tematică.

Evenimentul este organizat de Societatea Română de Cardiologie.

Vă așteptăm cu drag,

Conf. Dr. Radu Vătășescu
Conf. Dr. Dragoș Cozma

 

Vă invităm să participați la "Best of EHRA 2023" - un eveniment online organizat de “Grupul de lucru aritmii” din cadrul Societății Române de Cardiologie (WGA-RSC).

 

Evenimentul se va desfăşura în data de 21 aprilie 2023, incepand cu ora 14:00 şi va fi disponibil în format exclusiv online.

Dorim sa vă aducem o selecție a celor mai importante știri din domeniul diagnosticării și tratamentului aritmiilor, prezentate recent în cadrul Conferinței EHRA din 2023.

Cele mai recente date vor fi prezentate în funcție de temă - dispozitive, electrofiziologie intervențională și altele.

O sesiune specială comună EHRA va aborda problemele clinice cheie referitoare la ghidurile recent publicate și punctele de vedere importante ale Conferinței EHRA din 2023.

Evenimentul este destinat specialiștilor în aritmii.

Evenimentele sunt creditate de Colegiul Medicilor din România.

Taxele de participare:

  • 50 lei - specialisti/primari
  • gratuit - rezidenti, studenti, pensionari

Termen limită înscriere: 18.04.2023.

Medicii se pot înscrie la eveniment prin încărcarea unui scan după CUIM, talonul de pensii/carnetul de rezident/carnetul de student.

De aceea, vă rugăm să aveți pregătite aceste scanuri pentru completarea formularului.