Conferința “Grupul de Lucru Aritmii – a treia întâlnire anuală & Best of EHRA”

 

Dragi colegi,

Suntem încântați să vă invităm să participați la Conferința "Grupul de Lucru Aritmii - a treia întâlnire anuală & Best of EHRA". Acest eveniment este organizat de Grupul de Lucru Aritmii din cadrul Societății Române de Cardiologie (GLA-SRC) și va avea loc la Hotelul Ramada Parc din București, în perioada 30 mai - 1 iunie 2024.

Conferința se va desfășura pe parcursul a două zile și jumătate și va cuprinde prelegeri pe teme de actualitate precum electrofiziologia invazivă, dar și sesiuni de cazuri clinice.

În cadrul conferinței, vor fi prezentate cele mai recente studii în domeniul diagnosticării și tratamentului aritmiilor, inclusiv aspectele importante marcate în cadrul Conferinței EHRA 2024 din Berlin.

În plus, o sesiune specială comună EHRA va aborda probleme cheie legate de practica clinică, pe baza ghidurilor actuale și a celor mai recente date prezentate la Conferința EHRA 2024. Vom oferi, de asemenea, discuții bazate pe cazuri clinice și o sesiune comună YoungEP EHRA, care se va concentra pe dezvoltarea carierei în electrofiziologie, pentru tinerii cardiologi în formare și pentru bursierii EP.

Această conferință se adresează cardiologilor în formare și specialiștilor, dar și specialiștilor în aritmii și bursierilor EP.

Așteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră la acest eveniment captivant!

Cu cele mai bune gânduri,

Conf. Dr. Ștefan Bogdan, Prof. Dr. Cristian Stătescu,
Conf. Dr. Dragoș Cozma, Conf. Dr. Radu Vătășescu

Evenimentul este creditat cu 15 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România!

DIRECTORI DE CURS: Conf. Dr. Ștefan Bogdan, Prof. Dr. Cristian Stătescu, Conf. Dr. Dragoș Cozma, Conf. Dr. Radu Vătășescu

PERIOADA: 30 mai - 1 iunie 2024

Inscrierile s-au incheiat