CURS ARCA: Actualități în aritmii cardiace – 17-18 noiembrie 2022

Dragi colegi,

După o lungă așteptare, vă invităm să participați alături de noi în perioada 17-18 noiembrie 2022, la prima ediție fizică a cursului ARCA dedicat aritmiilor cardiace.

Organizat de Grupul de Lucru de Aritmii din cadrul Societății Române de Cardiologie, evenimentul se va desfășura în București. Vă propunem 2 zile de prezentări în format clasic, bazat exclusiv pe prezența în sală.

Prima zi va fi dedicată întâlnirii tuturor celor afiliați sau doar simpatizanți GLA. Clasicul curs ARCA continuă cu o serie de cazuri practice de aritmologice, în format nou și interactiv, detaliind algoritmul evaluării clinico/paraclinice și rezolvarea cazului prin raportare la ghidurile medicale actuale. Nu în ultimul rând, cele două zile de eveniment sunt completate de activități hands on susținute de partenerii noștri.

Atât la nivel de specialist, cât și de rezident, cursul se adresează în principal medicului cardiolog și internist interesat să facă parte din echipa multidisciplinară ce permite rezolvarea unor pacienți suferind de aritmii cardiace – comune și rare deopotrivă.

Cu prilejul revenirii în format fizic, dăm startul primei Întâlniri anuale a Grupului de Lucru de Aritmii.

Vă așteptăm cu drag să dialogăm, din nou în format fizic,

Conf. Dr. Dragoș Cozma
Conf. Dr. Ștefan Bogdan

Perioada: 17-18 noiembrie 2022

Locație: Sala Terra, Hotel Ramada Parc, București (Bulevardul Poligrafiei 3)

Directori de curs: Conf. Dr. Dragoș Cozma, Conf. Dr. Ștefan Bogdan

 

Inscrierile se mai pot face la Sala Terra, Hotel Ramada Parc, București (Bulevardul Poligrafiei 3)