CURS ARCA: Actualități în aritmii cardiace – 31 martie 2023

Dragi colegi,

Avem onoarea de a vă invita să participați alături de noi, în data de 31 martie 2023, la a doua ediție desfășurată în format exclusiv fizic a cursului ARCA dedicat aritmiilor cardiace.

Organizat de Grupul de Lucru de Aritmii din cadrul Societății Române de Cardiologie, evenimentul se va desfășura la Aula Sergiu T. Chiriacescu, Universitatea Transilvania din Brașov. Vă propunem o zi de prezentări în format clasic, bazat exclusiv pe prezența în sală.

Așa cum ne-am obișnuit, clasicul curs ARCA continuă cu o serie de cazuri practice de aritmologie, în noul format interactiv, detaliind algoritmul evaluării clinico/paraclinice și rezolvarea cazului prin raportare la ghidurile medicale actuale.

Nu în ultimul rând, evenimentul este completat de activități hands on susținute de partenerii noștri.

Atât la nivel de specialist, cât și de rezident, cursul se adresează în principal medicului cardiolog și internist interesat să facă parte din echipa multidisciplinară ce permite rezolvarea unor pacienți suferind de aritmii cardiace – comune și rare deopotrivă.

Vă așteptăm cu drag!
Conf. Dr. Dragoș Cozma
Conf. Dr. Ștefan Bogdan

Data: 31 martie 2023

Locație: Aula Sergiu T. Chiriacescu, Universitatea Transilvania din Brașov, Brașov (Strada Iuliu Maniu 41A)

Directori de curs: Conf. Dr. Dragoș Cozma, Conf. Dr. Ștefan Bogdan

Inscrierea este GRATUITA.

Termen limita inscriere: 29 martie 2023

Medicii specialiști și primari pot face înscrierea prin încărcarea unei copii a avizului de liberă practică eliberat de Colegiul Medicilor din România. Studenții și medicii rezidenți/ pensionari pot realiza înscrierea cu încărcarea unei copii a carnetului de student, a carnetului de rezident sau a talonului de pensie.