CURS ARCA: Actualități în aritmii cardiace – 4 martie 2022

Pentru a putea viziona evenimentul live, vă invităm să accesați link-ul de mai jos și autentificați-vă cu numele de utilizator și parola primite pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat: https://evenimentesrc.ro/live-arca-actualitati-in-aritmii-4-martie-2022/

Dacă nu găsiți e-mailul în INBOX, vă rugăm sa verificați în folderele SPAM, JUNK sau Promotions (pentru utilizatorii de GMAIL). Pentru alte informații, ne puteți scrie în formularul din colțul stânga jos al paginii de eveniment.

Cursul ARCA: Actualități în aritmii cardiace

O incursiune în ritmologia clinică – cazuri comentate
Scenarii clinice și nu numai pentru medici pasionați de aritmologie

Dragi Colegi,

Vă invităm să participați alături de noi în data de 4 martie 2022 la a treia ediție online a Cursului ARCA dedicat aritmiilor cardiace, organizat de Grupul de Lucru Aritmii din cadrul Societății Române de Cardiologie.

Vă propunem o serie de cazuri aritmologice din viața reală, detaliind algoritmul evaluării clinico/paraclinice și rezolvarea cazului prin raportare la ghidurile medicale actuale.

Cursul se adresează în principal medicului cardiolog și internist, atât la nivel de specialist cât și de rezident, interesat de a face parte din echipa multidisciplinară ce permite rezolvarea unor pacienți suferind de aritmii cardiace – atât comune cât și rare.

Vă așteptăm cu drag să dialogăm online,

Conf. Dr. Dragoș Cozma
Ș.L. Dr. Ștefan Bogdan

Data: 4 martie 2022, 09:00

Directori de curs: Conf. Dr. Dragoș Cozma, Ș.L. Dr. Ștefan Bogdan

Taxe de participare:

  • Medici primari/specialiști: 50 RON
  • Medici rezidenți/pensionari și studenți la medicină: Gratuit

Eveniment creditat cu 6 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Obținerea certificatului de participare este condiționată de vizionarea a cel puțin 75% din conținutul științific al cursului! Vizionarea cursului se poate face doar dacă sunteți logat /conectat în contul de pe platformă.

IMPORTANT! Vă rugăm să urmăriți cursul de pe contul personal! În cazul urmăririi evenimentului a mai multor persoane pe un singur cont, certificatul se va elibera doar deținătorului contului.

Înscrierea la curs s-a incheiat