CURS ARCA – Aritmii în Insuficienţa Cardiacă, 22 martie 2024, Iași

Dragi colegi,

Vă invităm să participați la cursul de aritmii cardiace ARCA din data de 22 martie 2024 având ca temă principală “Aritmii în Insuficiența cardiacă”.

Evenimentul se va desfășura exclusiv în format fizic în Aula ,,Alexandru Brăescu’’, Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Grigore T. Popa’’ (Amfiteatrul Mare din Clădirea Nicolae Leon) și se va adresa medicului cardiolog și internist, atât la nivel de specialist cât și de rezident.

Conținutul cursului va fi centrat pe un abord practic privind evaluarea și tratamentul aritmiilor cardiace asociate insuficienței cardiace, exemplificate prin cazuri clinice.

Susținerea va fi făcută de lectori consacrați pe plan european în domeniul cardiologiei / aritmologiei cât și de “tineri” aritmologi în devenire dar cu nume deja recunoscut atât pe plan național cât și internațional.

Vă așteptăm cu drag,
Conf. Dr. Ștefan Bogdan
Prof. Dr. Cristian Stătescu

Data: 22 martie 2024
Locație: Aula ,,Alexandru Brăescu’’, Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa – Clădirea Nicolae Leon
Directori de curs: Conf. Dr. Ștefan Bogdan, Prof. Dr. Cristian Stătescu

Evenimentul a fost creditat cu 6 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România

Medicii specialiști și primari pot face înscrierea prin încărcarea unei copii a avizului de liberă practică eliberat de Colegiul Medicilor din România. Studenții și medicii rezidenți/ pensionari pot realiza înscrierea cu încărcarea unei copii a carnetului de student, a carnetului de rezident sau a talonului de pensie.

Inscrierile s-au incheiat