Curs Boli Cardiace Ereditare 16-17 aprilie 2021

Dragi Colegi,

Vă invităm să participați alături de noi în perioada 16-17 aprilie 2021 la cea de a cincea ediție a Cursului anual Boli Cardiace Ereditare dedicat bolilor cardiovasculare genetice, organizat de către Centrul de Expertiză pentru Boli Cardiace Genetice Rare din Clinica de Cardiologie a IUBCV “Prof.dr.C.C.Iliescu”, sub auspiciile Societăţii Române de Cardiologie.

După succesul primelor 4 ediţii, ne-am propus ca programul din acest an să aducă informaţii din arii speciale ale geneticii cardiovasculare: un ghid al testării genetice (de la de ce la cum), terapiile noi ale cardiomiopatiilor genetice, noutăţi privind cardiomiopatia aritmogene, imagistica multimodală ȋn cordul hipertrofic, canalopatii, cordul atletului şi bolile cardiace genetice. O sesiune specială ȋncearcă să contureze cum se poate organiza un centru de cardiogenetică.

Vă așteptăm cu drag să ne urmăriţi!

Comitet Organizatoric:

Prof. Dr. Ruxandra Jurcuţ
Coordonatorul Centrului de Expertiză pentru Boli Cardiovasculare Genetice Rare din cadrul IUBCV

Prof. Dr. Carmen Ginghină
Redactor Şef al Revistei Române de Cardiologie
Coordonator Ghiduri ESC pentru România

Prof. Dr. Bogdan A. Popescu
Preşedintele Societăţii Române de Cardiologie
Fost Preşedinte EACVI

 

Data: 16-17 aprilie 2021

Taxă de participare: Gratuit!

Eveniment creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 12 puncte EMC!

Înscrierea la Curs se face numai online folosind formularul de mai jos. Termen limită înscriere: 15.04.2021. Vă puteţi înscrie gratuit la eveniment prin încărcarea unui scan a certificatului de liberă practică, a talonului de pensie/carnetul de rezident/carnetul de student. De aceea vă rugăm să aveți pregătite aceste scanuri pentru completarea formularului.