Curs de Cardiooncologie

Dragi colegi,

Vă invităm să participaţi la cea de-a IV-a ediţie a Cursului de Cardiooncologie, o nouă ediţie ce se va desfăşura în perioada 18-19 noiembrie 2022, în format exclusiv ONLINE!

Cardiooncologia constituie o supraspecializare de graniţă extrem de importantă ȋn această eră a creşterii prevalenţei patologiei oncologice şi lărgirii ariei terapeutice pentru aceste boli. Ne vom bucura să dezbatem împreună Ghidul de Cardiooncologie ESC 2022, dar şi multe alte subiecte precum: complicaţiile particulare ale terapiei cancerului - sindromul carcinoid şi inima, tulburările de ritm, afectarea valvulară, complicaţiile cardio-vasculare ale medicaţiei anti-androgenice in cancerul de prostată, miocardita, complicaţiile radioterapiei. Toate aceste teme deosebit de interesante vor fi abordate de  experţi români şi internaţionali, cardiologi şi oncologi care fac posibil un program pe care ȋl sperăm cât mai util pentru practician.

Lansăm pe această cale invitaţia tuturor colegilor interesaţi de practica medicală referitoare la pacientul cardio-oncologic, să participe într-un număr cât mai mare la curs!

Cursul de Cardiooncologie ediţia a IV-a, este un eveniment ştiinţific realizat sub egida Societăţii Române de Cardiologie, cu sprijinul Societăţii Naţionale de Oncologie Medicală din România.

Vă aşteptăm să ne fiţi alături la o nouă ediţie cu totul specială!

Cu deosebită consideraţie,

Comitet Organizatoric:

Prof. Dr. Ruxandra Jurcuţ
Prof. Dr. Laura Mazilu
Prof. Dr. Irinel Raluca Parepa
Prof. Dr. Cezar Iliescu

Detalii despre înscrieri, program ştiinţific şi alte informaţii sunt disponibile pe

https://curs-cardiooncologie.ro/

Eveniment ştiinţific în curs de creditare de către Colegiul Medicilor din România!