Curs Noțiuni Imagistice Multimodale pentru Managementul Insuficienței Cardiace

Pentru a putea viziona evenimentul live, vă invităm să accesați link-ul de mai jos și autentificați-vă cu numele de utilizator și parola primite pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat: https://evenimentesrc.ro/live-notiuni-imagistice-multimodale-pentru-managementul-insuficientei-cardiace-11-12-martie-2022/

Dacă nu găsiți e-mailul în INBOX, vă rugăm sa verificați în folderele SPAM, JUNK sau Promotions (pentru utilizatorii de GMAIL). Pentru alte informații, ne puteți scrie în formularul din colțul stânga jos al paginii de eveniment.

 

Grupul de Lucru de Ecocardiografie și alte Metode Imagistice al Societății Române de Cardiologie vă invită la cursul Noțiuni Imagistice Multimodale pentru Managementul Insuficienței Cardiace care se va desfășura în perioada 11-12 martie 2022.

Imagistica multi-modală reprezintă elementul principal al acestui curs. În cadrul cursului se vor evidenția eficacitatea, limitele și perspectivele de viitor ale modalităților imagistice cardiovasculare pentru diagnosticul, clasificarea riscului, selecția pacienților aflați la risc pentru evenimente cardiovasculare, precum și optimizarea terapiei insuficienței cardiace.

Cursul reprezintă o îmbinare de noțiuni teoretice și scenarii clinice prin intermediul cărora vor fi evidențiate cele mai importante noțiuni necesare pentru cardiologul clinician, imagist și intervenționist, cu scopul de a îmbunătăți practica clinică de zi cu zi a pacienților cu insuficiență cardiacă.

Vă așteptăm cu drag!

Dragoș Vinereanu
Bogdan A. Popescu
Sorina Mihăilă

Perioada: 11-12 martie 2022

 

Taxe de participare:

  • Medici primari/specialiști: 50 RON
  • Medici rezidenți/pensionari și studenți la medicină: Gratuit

Directori de curs: Prof. Dr. Dragoș Vinereanu, Prof. Dr. Bogdan A. Popescu, Ș.L. Dr. Sorina Mihăilă

 

Obținerea certificatului de participare este condiționată de vizionarea a cel puțin 75% din conținutul științific al cursului! Vizionarea cursului se poate face doar dacă sunteți logat /conectat în contul de pe platformă.

IMPORTANT! Vă rugăm să urmăriți cursul de pe contul personal! În cazul urmăririi evenimentului a mai multor persoane pe un singur cont, certificatul se va elibera doar deținătorului contului.

Evenimentul se va desfășura pe platforma https://evenimentesrc.ro. Datele de logare vor fi transmise cu o seară înainte de curs.

Înscrierea la curs se face numai online folosind formularul de mai jos. Termen limită înscriere: 09.03.2022. Medicii pensionari, medicii rezidenți și studenții la medicină se pot înscrie gratuit la eveniment prin încărcarea unui scan după talonul de pensii/carnetul de rezident/carnetul de student. De aceea, vă rugăm să aveți pregătite aceste scanuri pentru completarea formularului.