Cursul ARCA: Actualități în aritmii cardiace

Curs clasic cu o față nouă - aplicabilitate clinică în aritmii
Scenarii clinice și nu numai pentru medici pasionați de aritmologie

Pentru a putea viziona evenimentul live, vă invităm să accesați link-ul de mai jos și autentificați-vă cu numele de utilizator și parola primite pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat:

ACCES CURS

Obținerea certificatului de participare este condiționată de vizionarea a cel puțin 75% din conținutul științific al cursului! Vizionarea cursului se poate face doar dacă sunteți logat/conectat în contul de pe platformă.

 

Dragi Colegi,

Vă invităm să participați alături de noi în data de 9 aprilie 2021 la prima ediție online a Cursului ARCA dedicat aritmiilor cardiace, organizat de Grupul de Lucru Aritmii din cadrul Societății Române de Cardiologie.

Vă propunem o serie de cazuri aritmologice din viața reală, detaliind algoritmul evaluării clinico/paraclinice și rezolvarea cazului prin raportare la ghidurile medicale actuale.

Cursul se adresează în principal medicului cardiolog și internist, atât la nivel de specialist cât și de rezident, interesat de a face parte din echipa multidisciplinară ce permite rezolvarea unor pacienți suferind de aritmii cardiace – atât comune cât și rare.

Vă așteptăm cu drag să dialogăm online,
Conf. Dr. Dragoș Cozma
Ș.L. Dr. Ștefan Bogdan

 

Data: 9 aprilie 2021
Directori de curs: Conf. Dr. Dragoș Cozma, ȘL Dr. Ștefan Bogdan

PROGRAM FINAL

Descarca programul final ARCA aici

Taxe de participare:

  • Medici primari/specialiști: 50 RON
  • Medici rezidenți, studenți și pensionari: Gratuit

Eveniment creditat cu 6 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Inscrierile s-au incheiat