Cursul Cercetarea cardiovasculară pentru clinician

Clinicianul are nevoie doar de date din studiile clinice și de recomandări de ghid? Nimic mai fals.

Un bun clinician vede mult mai departe și înțelege tot ce stă în spatele acestora. Grupul de lucru de Cardiologie Experimentală al Societății Române de Cardiologie are plăcerea de a vă invita să participați la Cursul Cercetarea cardiovasculară pentru clinician. Cum poate ajuta cardiologia experimentală la rezolvarea problemelor clinice ale medicinei cardiovasculare, ce va avea loc în data de 27 martie 2021, în format online.

În cele 4 sesiuni ale cursului, lectori consacrați, cu vastă experiență în studiile clinice și/sau experimentale, vor pune cele mai noi și mai relevante informații teoretice în context clinic și vor aduce în fața dumneavoastră:

  • o analiză critică a avantajelor, dar și a limitărilor studiilor clinice și ghidurilor de practică clinică;
  • o analiză critică a beneficiilor pe care le aduc studiile experimentale, dar și a problemelor cu care se confruntă acestea;
  • o analiză a mecanismelor ce stau la baza bolii cardiace ischemice, a modificărilor imagistice asociate, dar și a terapiilor dedicate acesteia;
  • o analiză a mecanismelor ce stau la baza aterotrombozei și terapiilor adresate acesteia, inclusiv în contextul infecției cu SARS-CoV2.

Evenimentul este creditat EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Vă așteptăm cu drag!

Coordonatori curs:
Prof. Dr. Alina Scridon
Prof. Dr. Gheorghe Andrei Dan
Prof. Dr. Dan Dobreanu

Site-ul evenimentului: https://cardioex.ro/

Programul evenimentului se poate descarca aici.

TAXE DE PARTICIPARE

  • Medici primari și specialiști: 50 RON
  • Medici rezidenți, studenți, pensionari: GRATUIT

Înscrierea la Curs se face numai online folosind formularul de mai jos. Termen limită pentru înscriere: 25.03.2021.

Medicii pensionari, medicii rezidenți și studenții se pot înscrie gratuit la eveniment prin încărcarea unui scan după talonul de pensii/carnetul de rezident/carnetul de student. Vă rugăm să aveți pregătite aceste scan-uri pentru completarea formularului.