În contextul anunțului făcut de Autoritățile Române privind măsurile impuse împotriva răspândirii coronavirusului (COVID19), și în dorința de a limita impactul răspândirii acestui virus în rândul participanților la evenimentele Societății Române de Cardiologie, vă anunțăm decizia unanima a Biroului de Conducere de sistare a TUTUROR manifestarilor stiintifice ale SRC pana la clarificari ulterioare a situatiei privind infectia cu SARS-CoV-2.

In cazul in care evenimentele vor fi reprogramate, noua data de desfasurare va fi anuntață din timp pe site-ul oficial al SRC (www.cardioportal.ro) și individual pe email tuturor participanților care au facut deja înscrierea/plata online.

Conferinta de Primavara a SRC nu va fi sistata in acest moment, pana la clarificari suplimentare, dar vom cauta solutii alternative de organizare.

Vă mulțumim pentru întelegere!

Forumul Internaţional de Insuficienţă Cardiacă, ediţia a 4-a

Forumul Internaţional de Insuficienţă Cardiacă, ediţia a 4-a – Insuficienţa cardiacă: de la prevenţie la dispozitive medicale (Heart Failure International Forum, 4th edition – Heart Failure: from prevention to medical devices)

 • Organizator: Societatea Română de Cardiologie
 • Dată: 12-13 iunie 2020 (vineri şi sâmbătă)
 • Loc desfăşurare: Sinaia (hotelul va fi anunţat în curând)

Parteneri:

 • Asociaţia de Insuficienţă Cardiacă a Societăţii Europene de Cardiologie (Heart Failure Association of the ESC)
 • Şcoala Internaţională de Insuficienţă Cardiacă (International School of Heart Failure)
 • Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti
 • Fundaţia Română a Inimii

Directori ştiinţifici:

 • Conf. Dr. Ovidiu Chioncel
  - Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti
  - Şef Secţie Cardiologie I şi Secţie USTACC, Institutul de Urgenţă pentru Boli
  Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" Bucureşti
 • Prof. Dr. Gerasimos Filippatos
  - Decan al Facultăţii de Medicină, Universitatea din Atena, Grecia
  - Decan al Facultăţii de Medicină, Universitatea Europeană din Cipru
  - Fost Preşedinte al Asociaţiei de Insuficienţă Cardiacă (HFA) a Societăţii Europene de Cardiologie (ESC)

Tema centrală: Forumul va oferi participanţilor o perspectivă largă asupra diagnosticului, etiologiei și fiziopatologieininsuficienţei cardiace. De asemenea, vor fi discutate, utilizând scenarii clinice din practica curentă, intervenţii farmacologice și non-farmacologice, atât pentru insuficiența cardiacă acută, cât și pentru insuficiența cardiacă cronică.

Cui se adresează evenimentul? Medicilor de următoarele specialităţi: cardiologie, chirurgie cardiovasculară, ATI, chirurgie generală, medicină de urgenţă şi medicină internă, care doresc să dobândească cunoștințe și abilități specifice în ceea ce priveşte managementul insuficienței cardiace, atât în practica ambulatorie, cât şi în cea de spital. Evenimentul nu se adresează studenţilor!

Creditare: cu puncte EMC de curs, de către Colegiul Medicilor din România

Taxe de participare:

 • 200 Ron pentru medicii primari, specialişti şi rezidenţi din următoarele specialităţi: cardiologie, chirurgie cardiovasculară, ATI, chirurgie generală, medicină de urgenţă şi medicină internă
 • 250 Ron pentru medicii de alte specialităţi

Plata taxelor de participare:

 • Prin virament bancar sau prin depunere de numerar în contul SRC Medical Events SRL - RO83BTRLRONCRT0326010701, Banca Transilvania, Agenţia Cotroceni, CIF 35208994 cu menţiunea „Taxă Forum IC 2020 (şi nume medic)”.

După achitarea taxei de participare vă rugăm să vă înregistrați online (accesând butonul „Trimite” de mai jos), să completaţi formularul și să atașaţi dovada plății! Numai înscrişii care au încărcat dovada plăţii vor fi validaţi ca participanţi!

.

Ne gasiti si pe

Parteneri media