Imagistica Multimodală în Bolile Cardiovasculare – 18 noiembrie

Grupul de Lucru Imagistică Cardiovasculară al Societății Române de Cardiologie are plăcerea de a vă invita la cursul Imagistica Multimodală în Bolile Cardiovasculare care se va desfășura în data de 18 noiembrie 2023, exclusiv fizic, Amfiteatrul George Emil Palade, Palatul Facultății de Medicină, București.

Imagistica multi-modală reprezintă elementul principal al acestui curs. În cadrul cursului se vor evidenția eficacitatea, limitele și perspectivele de viitor ale modalităților imagistice cardiovasculare pentru diagnosticul, clasificarea riscului, selecția pacienților aflați la risc pentru evenimente cardiovasculare.

Cursul reprezintă o îmbinare de noțiuni teoretice și scenarii clinice prin intermediul cărora vor fi evidențiate cele mai importante noțiuni necesare pentru cardiologul clinician, imagist și intervenționist, cu scopul de a îmbunătăți practica clinică de zi cu zi a pacienților cu boli cardiovasculare.

Vă așteptăm cu drag!
Sorina Mihăilă
Dragoș Vinereanu
Bogdan A. Popescu

Data: 18 noiembrie 2023

Locație: Amfiteatrul George Emil Palade, Palatul Facultății de Medicină, București (Bulevardul Eroii Sanitari 8)

Directori de curs: Ș.L. Dr. Sorina Mihăilă, Prof. Dr. Dragoș Vinereanu, Prof. Dr. Bogdan A. Popescu

TAXE DE PARTICIPARE

  • Medici primari și specialiști – 50  RON
  • Medici pensionari, rezidenți, studenți – gratuit

Medicii specialiști și primari pot face înscrierea prin încărcarea unei copii a avizului de liberă practică eliberat de Colegiul Medicilor din România. Studenții și medicii rezidenți/pensionari pot realiza înscrierea cu încărcarea unei copii a carnetului de student, a carnetului de rezident sau a talonului de pensie.

 Deadline înscriere: 17 noiembrie 2023