Imagistica Multimodală în Bolile Cardiovasculare

Multimodality Imaging in Cardiovascular Diseases
Imagistica Multimodală în Bolile Cardiovasculare

Grupul de Lucru de Ecocardiografie și alte Metode Imagistice al Societății Române de Cardiologie are plăcerea de a vă invita la cursul Imagistica Multimodală în Bolile Cardiovasculare care se va desfășura în data de 25 martie 2023, în Aula Alexandru Brăescu (etaj 6), Clădirea Nicolae Leon din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" Iași (Strada Grigore Ghica Vodă 13).

Imagistica multi-modală reprezintă elementul principal al acestui curs. În cadrul cursului se vor evidenția eficacitatea, limitele și perspectivele de viitor ale modalităților imagistice cardiovasculare pentru diagnosticul, clasificarea riscului, selecția pacienților aflați la risc pentru evenimente cardiovasculare.

Cursul reprezintă o îmbinare de noțiuni teoretice și scenarii clinice prin intermediul cărora vor fi evidențiate cele mai importante noțiuni necesare pentru cardiologul clinician, imagist și intervenționist, cu scopul de a îmbunătăți practica clinică de zi cu zi a pacienților cu boli cardiovasculare.

Vă așteptăm cu drag!
Sorina Mihăilă
Dragoș Vinereanu
Bogdan A. Popescu
Radu A. Sascău

Data: 25 martie 2023

Locație: Aula Alexandru Brăescu (etaj 6), Clădirea Nicolae Leon din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" Iași (Strada Grigore Ghica Vodă 13)

Directori de curs: Ș.L. Dr. Sorina Mihăilă, Prof. Dr. Dragoș Vinereanu, Prof. Dr. Bogdan A. Popescu, Prof. Dr. Radu A. Sascău

Curs creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 5 credite EMC.

Participare gratuită pentru Medici primari, specialiști și rezidenți