IN MEMORIAM DR.CALIN BALAN

Dr. Cătălin Bălan
1965 - 2019

Dr. Cătălin Bălan, 54 de ani, medic cardiolog sibian. A fost "sufletul" Casei Inimii din Sibiu. E cel care şi-a asumat - cu seriozitate şi profesionalism  - sarcina, adesea dificilă, uneori plictisitoare - de organizare a ȋntâlnirilor periodice cu pacienţii  şi populaţia cu risc cardiovascular din Sibiu. Cu sprijinul celorlalţi colegi cardiologi, a interniştilor şi medicilor de familie din zonă, a ȋncercat popularizeze alimentaţia sănătoasă şi un stil de viaţă activ. S-a implicat personal ȋn consilierea antifumat a pacienţilor şi a fost alături de staff-ul Societăţii Române de Cardiologie la toate manifestările pe care Casa Inimii le-a găzduit.

Soț, tată a doi copii, sportiv, prieten. “Înnebunitdupă prieteni, energie vie - un Om care nu vorbea de el însuși, dar asculta mereu la cei din jur și împărtașea din înțelepciunea vieții și frumusețile lumii, care mereu te îndemna la o viața activă, sport sub toate formele, ciclism, tenis, plimbări... 

A fost un privilegiu, pentru noi toţi, ȋl avem alături

S-a stins din viață la poalele munților, într-o plimbare cu bicicleta, într-o zi senină de iunie, înconjurat de prieteni dragi.

Rămân în suflete amintirea vie, greutatea despărțitii, întrebări fără răspuns...

Dumnezeu te odihnească în pace, suflete neobosit! Nu te vom uita niciodată!

Some live so fast and die so young..