În contextul anunțului făcut de Autoritățile Române privind măsurile impuse împotriva răspândirii coronavirusului (COVID19), și în dorința de a limita impactul răspândirii acestui virus în rândul participanților la evenimentele Societății Române de Cardiologie, vă anunțăm decizia unanima a Biroului de Conducere de sistare a TUTUROR manifestarilor stiintifice ale SRC pana la clarificari ulterioare a situatiei privind infectia cu SARS-CoV-2.

In cazul in care evenimentele vor fi reprogramate, noua data de desfasurare va fi anuntață din timp pe site-ul oficial al SRC (www.cardioportal.ro) și individual pe email tuturor participanților care au facut deja înscrierea/plata online.

Conferinta de Primavara a SRC nu va fi sistata in acest moment, pana la clarificari suplimentare, dar vom cauta solutii alternative de organizare.

Vă mulțumim pentru întelegere!

Inscrieri Congresul National al SRC – 16-19 Septembrie 2020

Ajuns in prezent la a 59-a editie, Congresul National de Cardiologie este un reper pentru toti medicii cardiologi din Romania si nu numai.

Ediţia 2020 va fi transmisă online în perioada 16-19 sept 2020.

Plata se poate efectua numai prin card bancar emis de Visa şi Mastercard. Plata se efectuează online după completarea formularului de înregistrare.

Taxa de participare este

  • Medici Rezidenti 80 Ron
  • Medici Specialisti/Primari, etc. 120 Ron

Detalii inscriere aici

Parteneri media