Phader Spring Forum

 

Stimati colegi,

Asa cum a devenit deja o traditie, Casa Inimii din Sibiu gazduieste la inceput de martie PHADER Spring Forum - manifestare internationala dedicata hipertensiunii pulmonare . Editia din acest an are ca tema centrala "Noutati in tehnologiile de diagnostic si tratament al HTP , se bucura de participarea activa a unor distinsi colegi cardiologi, pneumologi si chirurgi toracici din Bulgaria, Cehia,  Franta, Germania, Marea Britanie si Moldova, cat si de cea a unor specialisti in tehnologie medicala.

Intalnirea are caracter de intalnire de experti - cu dominanta prezentarilor tehnice, workshop-urilor si timp dedicat discutiilor.

Ateliere de lucru ("hands-on") de ecocardiografie si rezonanta magnetica vor fi rezervate specific evaluarii circulatiei pulmonare si cordului drept.

Lucrarile se vor desfasura in limba engleza si limba romana; conferintele prezentate verbal in limba romana vor avea obligatoriu slide-uri cu textul corespunzator in engleza (exceptie fac atelierele de lucru -daca toti participantii vorbesc romana).

 

Atasat regasiti programul preliminar al evenimentului.

 

DETALII INSCRIERE

Taxa de participare – 100 RON

Inscrierile se fac pe email - office@cardioportal.ro

Date necesare la inscriere -  Nume, Prenume, Cod CUIM (de pe avizul de libera practica), Specialitate, Grad Profesional, Loc de Munca, Adresa, Email, Telefon

 Numarul maxim acceptat 30 de persoane - limitat prin natura manifestarii si prin capacitatea spatiilor disponibile.; cererile vor fi onorate in ordinea inscrierii si in limita numarului de locuri deja mentionat.

Inscrierea va fi considerata valabila dupa trimiterea din partea SRC a confirmarii si detalii privind plata taxei de participare.

 

Pachet PHADER 2019

Pachetul include:

  • Taxa inscriere Simposion
  • 2 nopti cazare cu mic dejun in camera single 3* in perioada 01 – 03.03.2019
  • Cina Romaneasca sambata 02.03.2019   in cadrul locatiei stabilite de organizatorul Simpozionului - Societatea Romana de Cardiologie

Pret: 640 lei / persoana / pachet

 

In functie de disponibilitatea la momentul solicitarii rezervarii se va verifica disponibilitatea la cazare pentru Hotel Ibis sau Hotel Imparatul Romanilor.

Rezervarea se va confirma in limita locurilor disponibile la momentul transmiterii cererii de rezervare.

Pretul poate suferi modificari in cazul in care se opteaza pentru o alta categorie de hotel.

Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa ne contactati: 0746222297 / andreea.hirta@eximtur.ro

 

Va asteptam cu drag.

In numele Comitetului de Organizare,

Ioan Mircea Coman