PROVAS X – Protecția Vasculară în Ateroscleroza Sistemică – 24 martie 2022

Pentru a putea viziona evenimentul live, vă invităm să accesați link-ul de mai jos și să vă autentificați cu numele de utilizator și parola primite pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat: https://evenimentesrc.ro/live-provas-x-protectia-vasculara-in-ateroscleroza-sistemica-24-martie-2022/

Dacă nu găsiți e-mailul în INBOX, vă rugăm sa verificați în folderele SPAM, JUNK sau Promotions (pentru utilizatorii de GMAIL). Pentru alte informații, ne puteți scrie în chatul cu bulina albastră „Suntem aici pentru tine” din colțul stânga jos al paginii de eveniment.

Grupul de lucru Ateroscleroză și Aterotromboză al Societății Române de Cardiologie are plăcerea de a vă invita să participați la Cursul PROVAS X ce va avea loc în data de 24 martie 2022, sub formă de virtual meeting.

Directori de curs: Prof. Dr. Dragoș Vinereanu, ȘL Dr. Ștefania Lucia Magda

 

Evenimentul este în curs de creditare de către Colegiul Medicilor din România.

Obținerea certificatului de participare este condiționată de vizionarea a cel puțin 75% din conținutul științific al cursului! Vizionarea cursului se poate face doar dacă sunteți logat /conectat în contul de pe platformă.

IMPORTANT! Vă rugăm să urmăriți cursul de pe contul personal! În cazul urmăririi evenimentului a mai multor persoane pe un singur cont, certificatul se va elibera doar deținătorului contului.