BEST OF EHRA 2022 by the Working Group of Arrhythmia – Romanian Society of Cardiology

International participants - click here.

 

Va invităm la simpozionului online “ Best of EHRA 2022”, organizat de Grupul de Lucru de Aritmii al Societății Române de Cardiologie.

Durata simpozionului este o zi și dorim să va aducem la cunoștință cele mai fierbinți noutăți din domeniul aritmiilor prezentate la Conferința Europeană EHRA 2022- diagnostic și tratament. Temele abordate sunt referitoare la aritmii – dispozitive, electrofiziologie intervențională, etc. De asemenea vor fi dezbatute ghidurile recente din perspectiva ultimelor date din studii, in cadrul unei sesiuni comune EHRA.

Evenimentul se adresează specialiștilor în aritmii.

Coordonatorii simpozionului: Conf. Dr. Ștefan Bogdan- UMF “Carol Davila” București și Conf. Dr. Dragoș Cozma- UMF “Victor Babeș” Timișoara

Parteneri:

 

Obținerea certificatului de participare este condiționată de vizionarea a cel puțin 75% din conținutul științific al simpozionului!  Vizionarea simpozionului se poate face doar dacă sunteți logat /conectat în contul de pe platformă.

IMPORTANT! Vă rugăm să urmăriți simpozionul de pe contul personal! În cazul urmăririi evenimentului a mai multor persoane pe un singur cont, certificatul se va elibera doar deținătorului contului.

Evenimentul se va desfășura pe platforma https://evenimentesrc.ro. Datele de logare vor fi transmise cu o seară înainte de simpozion.

Inscrierea la acest eveniment este gratuita.

Eveniment creditat cu 6 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Înscrierea la simpozion s-a incheiat