Termeni si conditii inregistrare online

 TERMENI ȘI CONDIȚII DE PLATA

Transmiterea informatiilor

Deoarece prin utilizarea site-ului www.cardioportal.ro (vizitarea, înscrierea la evenimente sau trimiterea de e-mail-uri adresate portalului www.cardiportal.ro), comunicarea se realizează în mod electronic, se consideră astfel că utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SRC Medical Events SRL în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site, având posibilitatea să își exercite toate drepturile ptevăzute de legislația aplicabilă (inclusiv, dar fără a se limita la legislația privind datele cu caracter personal).

 

Plata prin intermediul site-ului www.cardiportal.ro - termene si conditii de plata

SRC Medical Events SRL foloseste cele mai sigure metode de plata disponibile pentru a asigura ca procesarea platii dvs. va fi executata in conditii de maxima siguranta si securitate.

 

Metodele de plata acceptate de SRC sunt:

  1. a) Plata cu card

In timpul inscrierii la evenimente veti fi redirectionat catre serverul securizat de plata LibraPay.

Daca ati ales metoda de plata prin card „on line” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiile on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele LibraPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  1. b) Plata prin transfer bancar

Se realizează direct la sediul bancii unde detineti cont, prin internet banking sau numerar la caseria bancii unde SRC Medical Events SRL are cont. In acest caz, inregistrarea la eveniment va fi confirmata in momentul in care primim dovada platii prin banca.

Datele necesare pentru efectuare platilor prin transfer bancar:

SRC Medical Events SRL
CUI: RO35208994
IBAN: RO83BTRLRONCRT0326010701 

  1. c) Plata cu numerar

Se realizează in ziua evenimentului. In acest caz, inregistrarea la eveniment este confirmata, in limita locurilor disponibile.

 

Facturare

Puteti solicita trimiterea facturii fiscale prin e-mail.

Pentru emiterea facturii va rugam sa completati datele de facturare in formularul de inscriere la eveniment sau sa trimiteti la e-mail-ul: office@cardioportal.ro, urmatoarele date: nume firma, CUI, nr. de inregistrare, adresa.

 

Politica de returnare

Anularea inscrierii la evenimentele SRC se poate realiza astfel:

La congres/simpozion/conferinta:

  • daca solicitarea pentru anulare se face cu pana la 45 zile calendaristice anterior evenimentului se returneaza integral suma achitata;
  • daca solicitarea pentru anulare se face cu pana la 30 zile calendaristice anterior evenimentului se returneaza 70 % din suma achitata;
  • daca solicitarea pentru anulare se face cu pana la 15 zile calendaristice anterior evenimentului se returneaza 50 % din suma achitata;
  • daca solicitarea pentru anulare se face cu pana la la 5 zile anterior evenimentului se returneaza 30% din suma achitata; dupa acest termen suma achitata nu se mai returneaza.

 

La workshop/hands-on:

  • daca solicitarea pentru anulare se face cu pana la 30 zile anterior evenimentului, se returneaza 50% din suma achitata; dupa acest termen suma achitata nu se returneaza;
  • suma achitata se returneaza integral numai in situatia in care persoana care solicita anularea este inlocuita de un participant recomandat de aceasta si numai dupa ce noul participant a achitat integral suma de plata.

 

Anularea inscrierii la evenimente se poate face numai prin notificare scrisa și trimisa la adresa office@cardioportal.ro,

Restituirea banilor se realizează prin transfer bancar in termen de 10 zile lucratoare de la aprobarea returnarii, in conditiile specificate mai sus.

In cazul anularii unei conferinte sau a unui eveniment, raspunderea SRC Medical Events SRL este limitata la restituirea taxelor participare platite.

SRC Medical Events SRL nu este responsabila pentru eventualele pierderi sau daune ca urmare a unei substitutii, modificari, anulari sau amanari a unui eveniment.

SRC Medical Events SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care un eveniment este anulat, reprogramat sau amanat.

 

Dispozitii finale

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii (inscriere la eveniment sau achitarea contributiei de participare), participantul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SRC Medical Events SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.cardioportal.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

SRC Medical Events SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.cardioportal.ro, indiferent de natura acestor legaturi.

Data ultimei actualizari: 27.01.2020