Urgente cardiovasculare la femeia gravida

Dragi prieteni,

Vă invităm să participați la un simpozion în format webinar organizat de către Grupul de lucru Cardiologie de Urgență al Societății Române de Cardiologie sub semnul multidisciplinarității științifice, intitulat “Urgențe cardiovasculare la femeia gravidă, desfășurat sub egida Universității de Medicină și Farmacie "Gr. T.Popa" Iași și a Colegiului Medicilor România.

Webinarul “Urgențe cardiovasculare la femeia gravidă” va îmbina noutățile științifice din aceasta zonă de interferență cardiologie-obstetrică pornind de la o serie de prezentări de cazuri clinice ilustrative și va incerca să lămurească o serie dintre aspectele practici medicale curente survenite intr-un domeniu delicat care impune limite, cunoștințe actualizate dar și proptitudine in efectuarea intervențiilor clinice de urgență.

In format virtual, singura modalitate ce poate compensa momentan restricțiile impuse întâlnirilor în persoană, manifestarea aceasta științifică se dorește a fi o abordare inovativă prin tematica abordată, caracterul multidisciplinar și, nu in ultimul rand prin experiența lectorilor implicați.

Intâlnirea noastră va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor România, așa că vă așteptăm alături de noi vineri 26 martie 2021, începând cu ora 9.00, în mediul on-line, la o intâlnire de maxim interes medical adresată tuturor celor preocupați de identificarea și rezolvarea promptă și adecvată a “Urgențelor cardiovasculare la femeia gravidă”.

Directori de curs:
Prof. Univ. Dr. Antoniu Petriș ( Iași)
Conf. Univ. Dr. Katalin Babeș ( Oradea )

TAXE DE PARTICIPARE

  • Medici primari și specialiști: 50 RON
  • Medici rezidenți, studenți, pensionari: GRATUIT

Înscrierea la Curs se face numai online folosind formularul de mai jos. Termen limita inscriere: 24.03.2021. Pensionarii, rezidentii si studentii se pot inscrie gratuit la eveniment prin incarcarea unui scan dupa talonul de pensii/carnetul de rezident/carnetul de student. De aceea va rugam sa aveti pregatite aceste scanuri pentru de completarea formularului.