Zilele Cardiologiei Craiovene

Stimați colegi,

Avem plăcerea de a vă anunța că vă puteți înscrie pentru conferința din 19-20 mai.
Accesând site-ul nostru: http://craiovacardio.org vă puteți înscrie, puteți consulta programul, lectorii și celelalte informații legate de conferință.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

SITE inscriere, program, Lectori si informatii:
http://www.craiovacardio.org

După luni de izolare și comunicări virtuale, este privilegiul meu, ca în numele organizatorilor, să vă invit la o întâlnire colegiala în care sa ne putem vedea și să facem schimb de idei și experiențe. Prilejul de este oferit de prima ediție a “Zilelor Cardiologiei Craiovene” care se va desfășura în perioada 19-20 mai 2022 în Aula Magna a UMF Craiova.

Vă așteptăm cu drag pentru un eveniment, care pe lângă cele 12 CME, oferă un program științific bogat în informații noi dar și numeroase cazuri clinice care credem că pot fi un ajutor în activitatea medicală curentă. Vom audia remarcabile personalități medicale din țară și străinătate, dar și tineri entuziaști, competenți, care ne vor introduce în domenii noi alte cardiologiei.

Este și ocazia de a ne cunoaște, de a stabili și reînnoi relații de colaborare pentru viitor, de a face planuri și proiecte.

Vă așteptăm cu drag,
Prof. Univ. Dr. Militaru Constantin