Curs Notiuni Imagistice Multimodale pentru Managementul Insuficientei Cardiace 20.03.2021 – online

 

Imagistica multi-modală reprezintă elementul principal al acestui curs. În cadrul cursului se vor evidenția eficacitatea, limitele și perspectivele de viitor ale modalităților imagistice cardiovasculare pentru diagnosticul, clasificarea riscului, selecția pacienților aflați la risc pentru evenimente cardiovasculare, precum și optimizarea terapiei insuficienței cardiace.

Cursul reprezintă o îmbinare de noțiuni teoretice și scenarii clinice prin intermediul cărora vor fi evidențiate cele mai importante noțiuni necesare pentru cardiologul clinician, imagist și intervenționist, cu scopul de a îmbunătăți practica clinică de zi cu zi a pacienților cu insuficiență cardiacă.

Vă așteptăm cu drag!
Dragoș Vinereanu
Bogdan A. Popescu
Sorina Mihăilă Baldea

Puteti descarca programul cursului aici

Înscrierea la Curs se face numai online folosind formularul de mai jos incarcand certificatul de libera practica. Termen limită înscriere: 18.03.2021. Pensionarii, rezidenții și studenții se pot înscrie la eveniment prin încărcarea unui scan după talonul de pensii/carnetul de rezident/carnetul de student. De aceea, vă rugăm să aveți pregătite aceste scanuri pentru completarea formularului.

Înscrierea la Curs s-a incheiat