Cursul ATENA – ATitudine practică în Evaluarea și Normalizarea tensiunii Arteriale

Dragi colegi,

Vă invităm la cursul ATENAATitudine practică în Evaluarea și Normalizarea tensiunii Arteriale la pacientul hipertensiv care se va desfășura în data de 15 martie 2024, la Hotel Ramada Pitești.

După cum reiese și din titlul ales, ne propunem să devenim mai înțelepți în abordarea pacienților cu hipertensiune arterială - o patologie cu care ne confruntăm atât de frecvent în practică. Știm că înțelepciunea se câștigă prin experiență – pe care dorim să o împărtășim cu dumneavoastră prin dialog constructiv. Din acest motiv temele pe care le vom aduce în discuție se vor orienta asupra aspectelor concrete din activitatea clincă de îngrijire a pacienților hipertensivi. Ne vom referi la dileme și provocări, dar și la erori și prejudecăți în diagnosticarea și tratarea hipertensiunii arteriale. Nu în ultimul rând, am alocat un interval de timp dedicat în cadrul căruia să dezbatem cazuri clinice pe care medicii participanți doresc să le aducă în discuție.

Cu considerație,
Conf. Dr. Roxana Oana Darabont
Șef de Lucrări Dr. Ana Maria Balahura

Data: 15 martie 2024
Locaţia: Hotel Ramada Piteşti, Calea București 31, PITEŞTI

Directori de curs: Conf. Dr. Roxana Oana Darabont, Ș.L. Dr. Ana Maria Balahura

Taxe de participare:

- Medici primari/specialiști: 50 RON
- Medici rezidenți/pensionari și studenți la medicină: Gratuit

Evenimentul a fost creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 6 credite EMC

Medicii specialiști și primari pot face înscrierea prin încărcarea unei copii a avizului de liberă practică eliberat de Colegiul Medicilor din România. Studenții și medicii rezidenți/ pensionari pot realiza înscrierea cu încărcarea unei copii a carnetului de student, a carnetului de rezident sau a talonului de pensie.

 Inscrierile s-au incheiat