Lista membrilor – inscriere

Conform Statutului Societății Române de Cardiologie, pot deveni membri ai Grupului de Lucru de Cardiologie Experimentală doar membrii Societății Române de Cardiologie, o persoană putând fi membră în maxim două grupuri de lucru simultan. Doar membrii înscriși vor avea dreptul de a alege și de a fi aleși în conducerea grupului de lucru. Grupul de lucru este condus de un președinte și un secretar. Președintele grupului de lucru este ales pe o perioadă de 3 ani, pe o durată de un mandat.

Lista membrilor Gl o puteti accesa aici.

Pentru înscrierea în Grupul de Lucru de Cardiologie Experimentală, vă rugăm să completaţi formularul (click aici) şi să îl transmiteţi prin e-mail la adresele: office@cardioportal.ro şi alinascridon@gmail.com.

Dat fiind specificul său, care implică cunoașterea și utilizarea de tehnici dintr-o serie întreagă de domenii conexe (genetică, morfopatologie, imunologie, etc.), Grupul de Lucru de Cardiologie Experimentală îi invită de asemenea să facă parte din rândurile sale pe specialiștii din alte domenii (farmacologie, genetică, anatomie patologică, medicină de laborator, ș.a.), în calitate de membri afiliați.

Pentru înscrierea în calitate de membru afiliat în cadrul Grupului de Lucru de Cardiologie Experimentală, vă rugăm să completaţi formularul (click aici) şi să îl transmiteţi prin e-mail la adresele: office@cardioportal.ro şi alinascridon@gmail.com.

In cadrul acestei sectiuni puteti consulta: