Rezultate ALEGERI 2018

In urma alegerilor desfasurate in perioada 21 august 2018 - 20 septembrie 2018 a fost aleasa noua conducere a Clubului Tinerilor Cardiologi. Procesul de votare a fost electronic. In urma votului validat au fost aleși:

 • Președinte: Dr. Alexandru George Cotoban (București)
 • Secretar: Dr. Diana Aurora Bordejevic (Timișoara)

Procesul de alegere a Conducerii Clubului Tinerilor Cardiologi si a Secţiei Studenţilor medicinisti

Votul electronic

 • Votul electronic a fost deschis. Votarea se face exclusiv accesand acest link , datele de login au fost trimise pe email catre medicii cu drept de vot. Daca intampinati probleme tehnice in ceea ce priveste procesul de votare ne puteti contacta la numarul de telefon 0757.048.738 (orar 10-18 in zilele lucratoare).

CANDIDATI

Documente

 

CALENDAR

 • 8 iunie 2018 - Data limită de înscriere în Clubul Tinerilor Cardiologi (CTC) si a Sectiei Studentilor Medicinisti pentru a putea candida sau participa la votul pentru desemnarea conducerii respectivului Grup. Inscrierea se va face prin trimiterea pe adresa office@cardioportal.ro a unei cereri adresate Preşedintelui SRC, care va cuprinde:
 1. datele personale ale viitorului membru
 2. o scrisoare de recomandare din partea unui membru activ al SRC (format pdf).
 • 15 iunie 2018 - lista membrilor care au drept de vot in cadrul CTC se va publica pe https://www.cardioportal.ro/ . Rugam fiecare membru sa-si verifice prezenta pe aceasta lista.
 • 22 iunie 2018 - Data limită pentru depunerea candidaturii (CV + scrisoare de intenție) pentru pozițiile de presedinte si secretar al CTC (conform condițiilor menționate în statutul SRC). Candidaturile vor fi trimise pe adresa office@cardioportal.ro. Dupa verificarea caracterului statutar al candidaturilor, acestea vor fi publicate pe https://www.cardioportal.ro/ in sectiunea specifica. Reamintim faptul ca Secretarul Clubului Tinerilor Cardiologi va fi desemnat si ca mentor al Secţiei Studenţilor Medicinisti.
 • 22 iunie 2018 – Se deschide CAMPANIA ELECTORALA. Fiecare candidat are libertatea de a-si promova candidatura pana la data de 20 August 2018, ora 24:00.
 • 21 august 2018 ora 18.00 - 20 septembrie 2018 ora 18.00 - Se desfasoara votul electronic.
 • 21 septembrie 2018 – Se va anunta rezultatul Alegerilor in cadrul Adunarii Generale a Societății Române de Cardiologie. Durata acestui prim mandar este de 2 ani, urmatoarele Alegeri urmand a se desfasura concomitent cu celelalte alegeri ale conducerii SRC.

 

 

In cadrul acestei sectiuni puteti consulta: