Initiativa HoT

Intiativa HoT (Heart Failure Specialists of Tomorrow) a Societatii Europene de Cardiologie isi propune sa promoveze misiunea Asociatiei Europene de Insuficienta Cardiaca catre generatia tanara si sa creeze o platforma de colaborare intre tinerii profesionisti (cardiologi, specialisti in domenii conexe, asistenti medicali) preocupati de acest subiect.


HoT doreste sa creasca accesibilitatea la oportunitati educationale, evenimente stiintifice, sa deschida cai de comunicare/interactiune catre experti in insuficienta cardiaca, colegi de alte specialitati, din alte tari si sa stimuleze dezvoltarea competentelor in acest domeniu.

Incurajeaza participarea tinerilor la evenimente stiintifice relevante, organizand  frecvent sesiuni de cazuri clinice.

Este eligibil pentru inscrire orice membru al Asociatiei Europene de Insuficienta Cardiaca (membru simplu, gratis pentru membrii SRC) si profesionist (cardiolog, asistent medical) sub 40 de ani sau in curs de pregatire.

Grupul HoT in Romania este in curs de dezvoltare ca parte importanta in cadrul comunitatii europene. Inscrierea in cadrul HoT necesita completarea formularului de inscriere.

Pentru a deveni membru a Asociatiei Europene de Insuficienta Cardiaca (Heart Failure Association of the ESC), conditie esentiala pentru eligibilitate in cadrul HoT, alegeti una din optiunile de pe pagina HFA.

Mai multe informatii, gasiti pe pagina HoT a Societatii Europene de Cardiologie.

Formular de inscriere - click aici.

Pagina HFA - click aici

Mai multe informatii - pagina HoT a Societatii Europene de Cardiologie